Over Stanfestens

Stanfestens is er voor de ondernemers die willen ondernemen. Als expert op het gebied van contracten- en ondernemingsrecht is Stanfestens je adviseur en partner.

Strategisch sterk, oplossingsgericht en met een scherp oog voor de menselijke kant. Want die is er altijd.

Stanfestens Advocatuur is gebouwd op jarenlange ervaring en een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Stanfestens adviseert en procedeert met name over ondernemers gerelateerde zaken, zoals bij commerciële contracten, aandelen- en samenwerkingsovereenkomsten en conflicten.

mr. Mark (M.J.) Turksema als advocaat

Oprichter Mark Turksema, expert in contracten- en ondernemingsrecht, staat bekend om zijn doelgerichtheid, enthousiasme en scherpheid. Met ruim 12 jaar ervaring als advocaat en juridisch partner van ondernemers kan hij situaties snel inschatten en gaat hij oplossingsgericht te werk.

Stânfêstens

staan • fès • tens

Stanfestens is bovenal volhardend, letterlijk. Stânfêstens is namelijk Fries voor ‘volharding’. Deze woordkeuze is niet geheel toevallig, gezien de Friese roots van Mark Turksema.

Mr. Mark (M.J.) Turksema als advocaat

Na zijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen trad Mark als advocaat ondernemingsrecht in dienst bij Hekkelman Advocaten en Notarissen en later bij Stellicher advocaten. In 2021 nam hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en opende hij Stanfestens Advocatuur in Arnhem.

Toegewijd en vastberaden treedt hij op voor ondernemers die willen ondernemen. Als adviseur, partner en, wanneer nodig, als procedeerder. Hierbij is niet alleen zijn juridische expertise van belang maar ook zijn niet aflatende interesse voor de mens achter de ondernemer.

Mr. M.J. Turksema is in Nederland als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag, telefoonnummer 070-355 35 35, info@advocatenorde.nl) en heeft de volgende rechtsbieden op de website van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: ondernemingsrecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Stanfestens Advocatuur kan geen derdengelden ontvangen omdat het kantoor geen stichting derdengelden ter beschikking heeft.

Contact

Vragen?

Kom maar op.